Асоціація традиційних продуктів та національних кухонь України
38 063 777 02 50
написати нам
Головна / Новини

Новини

Традиційне харчування українців

Традиційне харчування українців

Важливою складовою частиною матеріальної культури кожного народу є його їжа. її характер залежить від багатьох факторів: соціально-економічного становища людини, історичних умов, природно-географічного середовища, напрямку господарської діяльності тощо.

09-04-2015детальніше...
З історії української кухні

З історії української кухні

Славна українська страва – борщ, найвірогідніше не зразу стала такою, як у Х1Х-ХХ ст. Спершу, очевидно, готували борщ, схожий на сьогоднішній відповідник так званого «зеленого борщу».

09-04-2015детальніше...
Хліб: символічність насущного

Хліб: символічність насущного

Хліб: символічність насущного! Система життєзабезпечення кожного народу обов’язково має спиратися на щось вічне та непорушне. Таким непорушним для наших предків була віра в Бога та вільна чесна праця , з якої виростав добробут.

09-04-2015детальніше...